:: Vibrációs tréning - Body Coach ::
 
 
 
"Nagyon elégedettek vagyunk és nem 100%-os, hanem 200%-os a támogatásunk. Legalább heti négy alkalommal használjuk a Body Coach-t. Fogytam sokat, és sok olyan plusz gyakorlat van, amellyel a hasamat edzhetem. Sokkal fittebbnek és aktívabbnak érzem magam és ez természetesen nagyon pozitív."
Forma 1 Fitnesz
 
"Úgy helyeztük el a Body Coach-t, hogy kissé külön legyen a többi géptől, hogy a használója maximálisan tudjon koncentrálni a rövid félórás edzés során. Ha valaki bejelentkezik egy edzéssorozatra, az első két alaklommal szakértő felügyeletét biztosítjuk számára."
Tűri Virág a Zöldház Fitnesz személyi edzője
 
"A cellulitisz egyszerűen eltűnik."
Szőri Erika Kiskunhalas
 
  Vevővélemények,
tapasztalatok a Body Coach használóitól
 
 
 
"Már több mint két éve használom a gépet, és még ma is minden nap elcsodálkozom, hogy mi mindent érhetek el ezzel az edzésmóddal.
Olvastam a szakirodalmat és tudom, hogy milyen csodálatos eredményeket lehet elérni a vibrációs tréninggel, de még mindig le vagyok nyűgözve. A Body Coach igazán a legjobb a cellulitisz kezelésére. Már körülbelül 5 kezelés után a legtöbb ember úgy érzi, hogy történik valami a testükkel. Azt is tapasztaltam, hogy néhány ember esetében a régi sérülések hirtelen gyógyulni kezdenek vagy teljesen el is tűnnek, még akkor is ha előtte évekig küszködtek vele. Már minden korosztály képviseltette magát nálam a gépen, és mindannyian nagyon rövid idő múlva már érezték a változást. Szeretném kihasználni ezt az alkalmat és mindenkit meghívni, hogy próbálja ki és ismerkedjen meg a Body Coach-al. Akár a cellulitisztől akar megszabadulni, vagy fittebb akar lenni, vagy ha csak újra sportolni szeretne."
 
Boda Tünde kozmetikus mester
 
 
"A Body Coach csodálatos vibrációs és masszázs gép.
Nekem is van egy és majdnem minden nap használom. A férjem is meg van őrülve érte! 5 kilót fogytam és szuperül érzem magam, hiszen edzettebb vagyok. Nagyon ajánlom az elfoglalt emberek számára, akiknek nincs idejük."
 
Délity Andrea használó
 
 
"Akartam valamit tenni a testemért, de nem akartam semmi időigényes vagy kétes kimenetelű dolgot. Alapvetően nincs tehetségem a sportokhoz, és a csoportos tevékenységek a tornatermekben megrémítenek. A vibrációs tréning kellemes és hatékony megoldás számomra."
 
Pakainé Júlianna
 
 
"Évekkel ezelőtt operálták meg a térdemet, és azóta sem tudtam teljesen behajlítani.
Hallottam a vibrációs gépekről és úgy gondoltam ez is csak valami sarlatánság. De most le vagyok nyűgözve, mert álló helyzetben most úgy érzem, hogy sokkal jobban be tudom hajlítani a térdem."
 
Martinovné Éva tanárnő
 
 
"69 éves vagyok és ebből adódóan a betegségek és kényelmetlenségek elkerülhetetlenek számomra.
Izületi problémák miatt már nem tudtam lábujjhegyre állni. Mióta elkezdtem a vibrációs tréninget, újra tökéletesen meg tudom csinálni, mindössze két hónap után.”
 
A Főnix Rekreációs Szalon egyik tagja
 
 
"59 éves nőként hetente egyszer aerobikozom, hogy karban tartsam az izmaimat.
Amikor hallottam a Body Coach-ról, nem haboztam kipróbálni ezt az új edzésmódszert. Már tíz alkalom után éreztem az eredményt. A comb-, has- és karizmaim erősebbek lettek és eltűnt a cellulitisz. Egy alkalom nem vesz igénybe több mint húsz percet, ami számomra nagyon értékes. Pihenésre is a Body Coach-t használom masszázs gépként. Ahhoz, hogy a testem jó kondicióban tartsam, továbbra is edzeni fogok rajta."
 
A XVIII.ker.-i szalon egyik használója
 
 
"Az utóbbi időkig, elfoglaltságaim miatt, szinte lehetetlen volt számomra olyan megoldást találni, mellyel formában tudom tartani a testemet. A vibrációs tréningnek köszönhetően, mostmár egy teljes edzésprogramot el tudok végezni nagyon rövid idő alatt és látható eredményekkel."
 
 
 
"A Body Coach gyors és hatékony módja az erőnléti edzésnek, és szeretem golfozás előtt is használni, mert laza és ruganyos leszek tőle."
 
Dr. Balogh Attila
 
 
"Imádom, hogy a Body Coach-al, teljes edzést végezhetek rövid idő alatt otthon.
Igazán lenyűgöz, hogy a gép képes bizonyos izmokat megcélozni és megmozgatni így növelve a ruganyosságomat is. Egyszerűen jó érzés."
 
 
"Mindössze 13 alkalom után 5 kg-t fogytam. Még fontosabb, hogy az életminőségem is javult."
 
Man Laura Body Coach használó
 
 
"A Body Coach tagjainkra gyakorolt hatása fenomenális.
Nap mint nap halljuk a következő megnyilvánulásokat: "Csodálatos!", "Hihetetlen, hogy úgy érzem, hogy rengeteget dolgoztam mindössze 10 perc alatt gépen!", "Határozottan ezt fogom használni mivel útálok súlyzózni!", "Tényleg érzem, hogy dolgoznak az izmaim". Még sosem láttam olyan tornatermi eszközt, amit ilyen pozitívan és ekkora lelkesedéssel fogadtak."
 
Dr. Révész Edit a Főnix Rekreációs Szalon Vezetője
 
 
"Azt vettük észre, hogy betegeink ereje megnőtt, javult az egyensúlyuk, kitartásuk, tovább bírnak állni és jobban és gyorsabban sétálnak mióta a Body Coach-t használják."
 
AR
 
 
"Első találkozásom a Vibrotréning-el épp a Japánban rendezett Kinojo Senior Open előtt történt.
Azonnal éreztem az training hatásait, hiszen lazább lettem és fizikai teljesítményem a pályán rengeteget javult, aminek köszönhetően meg is nyertem a tornát. A Vibrotréning határozottan része lesz további edzésprogramomnak."
 
Chip Beck
 
 
"Én csak azt a tényt szeretem, hogy viszonylag rövid idő alatt végezhetek az edzéssel.
Edzés nélkül tudnék élni, de a munkámat nem tudnám elvégezni. Szükséges formában lennem, ha nem tornán vagyok. A Vibrotrénéng erősebbé tesz és segít a sérülések megelőzésében."
 
Colin Montgomerie
 
 
"A Vibrotréninget azért kezdtem használni, hogy javítsam a ruganyosságomat és, hogy erősödjek.
6 hét után hatalmas mértékben javult a ruganyosságom és erősebb vagyok, mint valaha, az ütéseim hossza jelentősen megnőtt - és a csuklóm kész visszatérni."
 
Craig Barlow
 
 
"A Body Coach teljesen legális és hihetetlenül hatékony megoldást kínál a golfjátékosok számos fittnesz és rehabilitációs igényére. Az, hogy lehetőségünk van használni, jelentősen javította a teljesítményemet olyan előnyökkel, mint például a kör előtti bemelegítés, hogy erősödtem és ruganyosabb lettem."
 
Brett Quigley
 
 
"A Body Coach segítséget nyújt abban, hogy erősebbek legünk, optimalizáljuk a moblitásunkat és elkerüljük a sérüléseket."
 
Helen Alfredsson
 
 
"Elképesztő, hogy milyen gyorsan és könnyen tudta a Vibrotréning fellazítani a csípőmet és a hátamat."
 
Mike Weir
 
 
"Tanárként könnyebben dolgozom azokkal, akik épp túl vannak a Vibrotréning használtán, hiszen már alaposan be vannak melegítve."
 
Mitchell Spearman, a Golf Magazine Top 100 Oktatójának egyike
 
 
"Annak, hogy bevezettem a Vibrotréninget az edzésprogramomba, jelentős és rendkívűl pozitív hatásai vannak. Imádom, hogy mennyire változatos; nyújthatok vele, növelhetem az erőmet és a ruganyosságomat, használhatom masszírozásra, relaxálásra."
 
Nick Dougherty
 
 
"Mióta elkezdtem használni a Vibrotréninget, egyre kevesebbet használom a többi edzőgépemet.
Úgy gondolom, hogy a golfhoz ez a legkiválóbb edzésforma. És a legjobb az benne, hogy a nyújtás tényleg élvezetes rajta. Nagyszerű látni, hogy mennyivel ruganyosabb lettem. Egyszerűen imádom!"
 
Richard S Johnson
 
 
"Erőnléti edzőként a PGA Tour-ban, a legjobb golfozókat edzem, mint pl. Phil Mickelson, és a Power Plate fontos része az edzéseimnek. Az Acceleration Training előnyei a golf ütések tekintetében számtalanok. Azonnali javulást nyújt a ruganyosság, egyensúly és erő területein a golfütések biomechanikájának tekintetében. Mindenkinek ajánlom ezt a gépet, aki javítani akar a golfjátékán."
 
Sean Cochran, PGA Erőnléti edző
 
 
"Mióta megvettem a Body Coach gépet, javult az egyensúlyom, az erőm, 1 felülés helyett már 20-at tudok megcsinálni, és öt év után először sikerült egy körben ötször elsőre beletalálni egy lyukba!"
 
Billy Casper
 
 
"A Vibrotréning igazán segített abban, hogy megérezzem azokat a kicsi izmokat, amelyek stabilizálni képesek az ütéseimet miközben a ruganyosságomat és az erőmet is javítják."
 
Jeff Gove
 
 
 
 
Copyright (C) 2008. Body Coach Hungary Minden jog fenntartva.
design: www.lin.hu