A Body Coach prémium vibrációs tréner eszköz, mely új dimenziókat nyit meg a fitness, wellness és egészségügy területén, minden korosztály, életstílus és fizikai képesség képviselői számára.
A rezgéstréning egy olyan fejlesztés, mely a sport és egészségügy területén nagy port kavart.
A Teljes Test Vibrációval testét időpazarlás és túlzott megerőltetés nélkül formálja a rezgés segítségével.

 
Más edzésmódokkal összehasonlítva 80%-kal kevesebb időre van szüksége 20-30%-kal jobb eredmény eléréséhez.
 
Az automatikus nyújtóreflex elvét alkalmazza, amely a test vibrációra adott természetes reakcióját stimulálja. Ezek a rezgések energiahullámokat közvetítenek az egész testben, így aktiválják az izomösszehúzódásokat másodpercenként 25-50 alkalommal, így javul a teljesítmény már akár heti háromszor 15 perces használat során.
 
 
 
 
A Body Coach készüléken végzett vibrotréning gyakorlatok számos igen fontos előnnyel járnak, melyek a vérkeringés azonnali javulásától számos egyéb mérhető eredményig terjednek.

Mint például a nagyobb izomerő és ruganyosság, a végezhető mozgások nagyobb skálája, kevesebb cellulitisz, magasabb csontsűrűség, kevesebb fájdalom és gyorsabb gyógyulás. Háromdimenziós vibrációs technológiánk továbbra is vezető szerepet tölt be a piacon, és előnyei kiterjedt tudományos és független kutatásokon alapulnak.

Copyright (C) 2008. Body Coach Hungary Minden jog fenntartva.
design: www.lin.hu