A Body Coach a sport, aerobic és fitnesz területén első osztályú mérnökök és specialisták által végzett, "korszerű" kutatás és fejlesztés eredménye.
A Body Coach a szervezet minden részlegében magas minőségű felületvizsgálatot tart. Az összeszerelést és kidolgozást a Nemzetközi Gyártási Szabványoknak megfelelően végzik. Minden alkatrészhez a legjobb beszállítókat toborozzák.
A gyártás és eladás között lévő köztes szakaszok kihagyásával, egy közvetlen és koordinált eljárásnak és egy pontosan behatárolt haszonrésnek köszönhetően most egy teljes és professzionális gép áll rendelkezésre kedvező árért, mely a magánvásárlók számára is elérhető.

Szakértőkből álló csapat állandó szakmai ügyfélfogadást és megfelelő ellenőrzést biztosít.
A Body Coach különösen figyelmet fordít az eladást megelőző és eladás utáni megfelelő segítségnyújtásra. Ezért a Body Coach ügyfélbarát és személyes környezetet választ. A Vásárlók számára teljes szerviz és egyéves teljes garancia áll rendelkezésre.
 
A Body Coach célja, hogy kivívja minden felhasználója teljes elégedettségét.
 
  Minőség,
a Body Coach önálló CE árujeggyel rendelkezik
 
 
 
1. A Body Coach áráért kiváló értéket kínál
 
A Body Coach-ot a Punch International gyártja. Ez az ipari cég a Brüsszeli Tőzsdén került bejegyzésre és világszerte szállít olyan nagyvállalkozásoknak, mint az AGFA, a PHILIPS. A Punch International erősen megalapozott hírnevet élvez nemzetközi versenyképes gyártási szabványainak köszönhetően. Ezenkívül a Body Coach önálló CE árujeggyel rendelkezik.
 
 
2. A Body Coach önálló fejlesztésű gép
 
A "Teljes test vibrációjának" alkalmazási technológiája több mint 30 éve létezik, és köztulajdont képez. Az új Body Coach egy fejlett és kifinomított korszerű gép, mely ezen az elven alapul.
 
 
3. A Body Coach tudományos kutatáson alapul
 
A Body Coach - csakúgy, mint versenytársai - független, nemzetközi tudományos kutatáson alapul. Továbbá, a belga orvos szakértők tapasztalatai kutatást végeznek a specifikus fizikoterápiás kérdésekben.
 
 
4. A Body Coach eredményes testedző
 
A rezgéstréning nem passzív tevékenység, megköveteli a test erőfeszítését. Ezenkívül a mechanikusan stimulált izomreflex eredményeképp a frekvencia és a kiváltott izomtevékenység jelentősen nagyobb.
   
 
5. Nem egy átmeneti divat
 
A rezgéstréning kiegészíti az összes többi fajta sportot és szabadidős tevékenységet. A Body Coach-on végzett edzés egy fiatal fogalom, és ezáltal ragyogó perspektívája van a kiaknázatlan lehetőségeknek. Ezenkívül a rezgéstréning változatos és a mentális hatásai fejlesztik a hosszú távú gyakorlást. Ez garantálja a megmaradó eredményt.
 
 
 
Copyright (C) 2008. Body Coach Hungary Minden jog fenntartva.
design: www.lin.hu