2009.03.15
Az egyszerű igazság a vibrációs tréningről
 
VIGYÁZAT, HAMISÍTJÁK! FIGYELJEN AZ EGÉSZSÉGÉRE!

A rezgés fizikai jelenség, egyszerűen jellemezve egy fel és le irányuló mozgás. Ezért ne dőljön be a különböző típusú rezgésekről vagy a jó és rossz frekvenciákról szóló meséknek!

TELJES TEST VIBRÁCIÓ
Ez egy olyan rezgés,amely az egész testet érinti(egész a fejig,ha kinyújtott térdekkel áll) Az olyan rezgés ami csak helyileg érezhető nem hoz létre izomreflexet és ebből kifolyólag semmi köze a vibrációs tréninghez. Ezért vigyázzon az olcsó termékekkel amiben nincs erős motor ,mindig hasonlítson össze! Az ide-oda billegő és így csak egy rázó érzést keltő talapzatok sokkal inkább károsak az izületekre minthogy hasznára válnának.
TUDOMÁNY: A LABORATÓRIUMI TÉNYEZŐ
A tudósok nem végeznek az egyes márkákat érintő kutatásokat. A kutatás független és univerzális a teljes test vibrációt alkalmazó gépeket illetően.
OSZCILLÁCIÓ ÉS VERTIKÁLIS REZGÉS
Az oszcilláció nem felel meg a rezgés meghatározásának. Ez egy teljesen más típusú mozgás (egyensúlyozó) és így teljesen más érzést vált ki. Bár bizonyos célok elérésében hasznos lehet, az ilyen termékek gyártói, nem mondanak igazat, mikor azt állítják, hogy gépeik a teljes test vibráció tudományos hatásaival bírnak. Abból az egyszerű tényből kifolyólag, hogy ezek a gépek csupán a vibrációs talapzatok egyszerű utánzatai, ez természetesen (szándékosan) valótlan állítás. Emellett olyan valótlan állítások is elhangzanak, hogy a rezgések veszélyesek az emberi testre és hogy a vibrációs talapzatokat mennyire nehéz használni. Ennek az agresszív támadásnak az oszcillációs talapzatok gyártóinak a részéről kizárólag egyetlen oka van, az, hogy ezeket a gépeket sokkal könnyebb (és így olcsóbb) előállítani.
MILYEN BEÁLLÍTÁSOKAT HASZNÁLJAK AZ EDZÉSHEZ?
Ez alapvetően az egyéntől függ, használja azt a frekvenciát (lehet más és más különböző testhelyzetekben), melyet a teste a legkönnyebben vesz fel és amelytől jól érzi magát. A legfontosabb tényező, mely meghatározó jelentőségű az eredmény szempontjából, a helyes testhelyzet felvétele. Amellett, hogy helyesen alkalmazza a technikát, az edzésfegyelem és a gyakorlatok változatossága is fontos elem.
KÁROS A FEJRE/AGYRA?
A beprogramozott frekvenciák és az a tény, hogy a rezgésnek csak rövid ideig tesszük ki a testet, a vibrációs talapzatot tökéletesen biztonságos edzőgéppé teszik. A kellemetlen rezonancia a fejben szinte minden esetben elkerülhető, a testhelyzet megváltoztatásával (fejtartás) és/vagy egy másik frekvencia kiválasztásával.
NINCS EREDMÉNY ERŐFESZÍTÉS NÉLKÜL
A vibrációs tréning nem passzív és igenis erőfeszítést igényel az Ön részéről. Ezen felül, a mechanikusan kiváltott izomreflex eredményeként, az izomtevékenység frekvenciája és tartománya jelentősen magasabb a hagyományos edzésmódszerekkel összehasonlítva.
A GÉP ÁRA
A fő terjesztőktől származó professzionális berendezések listaára nagyjából ugyanabba a kategóriába esik (1.500.000-2.500.000). Az egyetlen tárgyszerű tényező egy vibrációs kondícionálógép értékének megállapításában, hogy produkál-e olyan (élettanilag hasznos) rezgéseket, melyek az egész testre hatnak .Ezért ne örüljön az olcsó pár százezer forintos vibrációs padnak nevezett ajánlatoknak,mert akár Ön vagy szalonjának vendégei nem fognak változást érezni tőle.Valószínű még az árát sem hozza vissza,mert nem lesz eredményes.
PROFESSZIONÁLIS HASZNÁLAT AZ OTTHONI HASZNÁLATTAL SZEMBEN

- A Body Coach alapvetően nem tesz ilyen megkülönböztetést. Filozófiánk az, hogy ahhoz, hogy a vibrációs tréning alkalmazása eredményes és az eredmények pedig tartósak legyenek, elengedhetetlen, hogy különböző frekvenciákon és megfelelő felületen tudjunk dolgozni. Fontos,hogy az eszköz elég stabil legyen és lehetővé tegye a megfelelő testhelyzet alkalmazását.

- Valójában az olcsó gépek értéktelen eszközök. Még csak fel sem tudja fogni a használatukkal, hogy milyen eredményeket lenne képes elérni egy professzionális talapzaton. Ezek a gépek nem teljes test vibrációt hoznak létre, és így teljesen hasznavehetetlenek.

- Az előbbi nem feltétlenül vonatkozik néhány jól ismert vezető gyártó otthoni használatra kifejlesztett gépére. De... ezek a termékek a Standard Professzionális Body Coach árkategóriájába tartoznak.

 
 
 
 
2008.07.10
Miért legjobb az öregedésgátlásra?
 
Kortalan hosszú élet Öregedésgátlás a BODY COACH-al.

A vibrációs tréning a BODY COACH-on intenzív edzést jelent, amely a test szinte minden izmát megmozgatja, túlterhelés nélkül, és jelentősen lecsökkenti a terhelést az izületeken, az ínszalagokon és az inakon. Az agy úgy reagál az edzés intenzitására, hogy felgyorsítja a véráramlást és oxigénnel tölti fel a vért a test minden részén miközben a HGH (emberi növekedési hormon) szintje jelentősen megemelkedik, mely a sejtek javításának és regenerációjának fontos eszköze. Ugyanakkor növekedés mutatkozik a tesztoszteron szintben, az ingerülettovábbító anyagok szintjében és az endorfin szintben (ami az ún. "runner's high" (futás utáni feldobódottság) érzéshez vezet) és ez segít a fájdalom elnyomásában és a használó hangulatának javulásában. A BODY COACH-n történő rövid edzésnél (napi átlag 15 perc, hetente háromszor) gyorsan javul a ruganyosság és egyre több mozgást tudunk elvégezni, miközben a kollagén termelés is javul már a használat első kilencven másodpercében.

A BODY COACH egyszerű megoldás a korral járó izomveszteség meggátolására.
A vibrációs tréning a BODY COACH-n egy kevésbé intenzív, nem megerőltető, nem invazív edzés. Nem csak az izomerőt javítja, de növeli a ruganyosságot, és egyre több mozgást tudunk elvégezni, növeli a kritikus véráramot az egész testben, előmozdítja a sérült szövetek gyógyulását és regenerációját, és ebből kifolyólag javítja az általános közérzetet és életminőséget.
 

 

 
 
 
 
 
 
Miért a legjobb az öregedésgátlásra?
 
 
További referencia szalonokat keresünk!
Bővítse vendégkörét és bevételét a Body Coach-al.

Hívjon: 06 70/2020-527
 
Tévhitek és fontos kérdések a teljes testvibrációról...
további információ...
 
További termékeink, amiket még forgalmazunk:
http://www.figurebelle.com
 
Copyright (C) 2008. Body Coach Hungary Minden jog fenntartva.
design: www.lin.hu