A Body Coach vibrációs trénerek nagyszerű alternatívát nyújtanak azok számára, akik élvezik az aktív életmódot, de nincs idejük heti háromszori vagy többszöri hosszadalmas edzésre. A Body Coach készüléken végzett vibrotréning gyakorlatok számos igen fontos előnnyel járnak, amelyek segítenek a fitness célok elérésében vagy akár azok túlszárnyalásában.


A Body Coach többfunkciós kondícionálógép
gyorsan és hatékonyan edzi az összes izomcsoportot.

Ezek az előnyök a vérkeringés azonnali javulásától számos egyéb mérhető eredményig terjednek, mint például a nagyobb izomerő és ruganyosság, a végezhető mozgások nagyobb skálája, jobb alapkondíció és stabilitás és gyorsabb gyógyulás és regenerálódás.
 
 
  Erőnlét és sport
a Body Coach egy többfunkciós kondícionálógép
 
 
  Versenysport
a vezető átlétáknak és mindennapos sportoláshoz
 
 
 
"Imádom, hogy a Body Coach-al teljes edzést végezhetek otthon 20 perc alatt.
Ami igazán lenyűgöz, az az, hogy a gép képes célzottan megdolgozni minden izmot és javítja a
ruganyosságomat is. Egyszerűen jó érzés."
(M. Ágnes, használó Budakeszi)
 
 
A Body Coach-on folytatott rezgéstréning növeli az izomtömeget és javítja az izomtónust. A nyújtóreflex révén az edzésbe hozott izmok 100%-osan aktivizálódnak. Ezzel szemben a hagyományos edzéssel csak 60%-80%-al érhető el. A vibráció egyetlen mozdulat elvégzése alatt 25-50 ismételt összehúzódást eredményez, ezáltal több izomszál aktivizálódik, így az izmok anélkül is aktívan dolgoznak, hogy bármiféle külső terhelés érné őket. Egy hagyományos erő-edzés erősíti az izmokat, mert a test reagál az extra terhelésre, mely a súlyok mozgatásából, vagy a normál gravitáció ellenállásának legyőzéséből ered. A vibrációs tréningnél a test a fellépő gyorsulásra reagál, így sokkal nagyobb erőkifejtésre késztetjük az izmokat. A Body Coach tréninggel nem a tömeget növeljük, hanem a gyorsulást, a frekvencia változtatásával.

A vibrációs tréning kitűnően alkalmazható különböző sportok megalapozására: labdajátékok, síelés, futás, tenisz, golf, de a hobbiból sportolók számára is kiváló testedzést biztosít.

A Body Coach használata szórakoztató újdonságként hat a megszokott fitnesztermi tréningben. A nyújtó gyakorlatok fokozzák a hajlékonyságot, a masszázs-anticellulit gyakorlatok ellazító tréningként is alkalmazhatók.
   
 
"Már egy ideje sikeresen használjuk a Body Coach-ot erősítő és kondicionáló edzéseink során. Használjuk és beépítettük a bemelegítéseinkbe és a levezetéseinkbe is, ezen kívül a masszázsokba és a relaxációba is, hogy segítsük a gyógyulási folyamatot."
(a Kiskunhalas-i NBI-es női kézilabdacsapat edzője)
 
 
A vezető atléták és a mindennapos sportolás megszállotjai minden nap új módszerek után kutatnak, amelyekkel testüket edzhetik és csúcsformába kerülhetnek. A komoly atléták számára a Body Coach-on végzett edzések megerősíthetik a hagyományos edzésmódok és az explozív erőedzések eredményeit, ugyanakkor a sportolók és edzők segítségére is vannak a gyorsabb gyógyulás és regeneráció elérésében. A kiterjedt tudományos és független kutatásoknak köszönhetően sportklubok szinte a világ minden részén használják a Body Coach-ot erősítő, kondícionáló és rehabilitációs programjaik során.

A Vibrotréning gyakorlatokat arra tervezték, hogy jelentősen megjavítsák a hagyományos edzésmódokat, vagy azok kiegészítéseként, vagy azok alternatívájaként. Akár percek alatt megnövekedhet a végezhető mozgások száma és a stabilitás, így lehet tökéletes bemelegítés edzés vagy verseny előtt. Azon felül, hogy ideálisak a bemelegítésre, a Body Coach gépek kiváló eszközei a teljesítmény folyamatos maximumon tartásának. Ahogy a rezgések stimulálják a sűrű izomszöveteket, a sportolók, akik a Body Coach készüléket használják egy idő után hatalmas javulást tapasztalnak a robbanékony erejükben, a motoros tanulásban az izom tűrőképességben és a kitartásban.
 
Copyright (C) 2008. Body Coach Hungary Minden jog fenntartva.
design: www.lin.hu